Teemme datasta ymmärrettävää ja opastamme organisaatioita hyödyntämään tietoa uudella tavalla. Luomme uuden näkymän toimintaan ja johtamiseen.

Tietojohtamisen asiantuntijapalvelut

Autamme asiakkaillemme datalähtöisten toimintamallien luomisessa ja ohjaamisessa. Tarjoamme palveluita julkishallinnnon toimijoille. Lähtökohtamme on toiminnan tehostaminen ja ihmisiä unohtamatta. Katsomme, että tieto on arvokkaampaa jaettuna ja rikastettuna.

Tavoitteemme on tarjota dataan perustuva kokonaiskuva organisaation toiminnasta, auttaa toiminnan optimoinnissa ja tukea uuden datalähtöisen toimintamallin käyttöönotossa. Taikasanoja toimimme ympärillä ovat muiden muassa: tietojohtaminen, digitalisaatio, visuaalinen analytiikka, big data, datan visualisointi, Enterprise Performance Management, perustiedon hallinta, lean ja KPI:t.

Muu toiminta

Toimimme aktiivisesti avoimen datan, avoimen tiedon ja avointen tietojärjestelmien parissa. Toimimme yhteistyössä Open Knowledge Finlandin kanssa avoimen datan sanansaattajina ja olemme aktiivisena jäsenenä Suomen avoimien tietojärjestelmien keskuksessa (COSS ry).